don't you worry

Haft en grym dag verkligen efter jobbet drog jag och åt med några tjejkompisar på stan, vi drog vidare in till stan där Jeanette köpte lösfransar, hon skulle byta efter och märkte att hon hade köpt fel och vips fick jag dom då hon inte kunde byta när hon öppnat dom, vi åkte till maxi hon köpte hårfärg och fransarna hon skulle ha så nu blev det rätt. Vi drog vidare till Malmsjön och sen hemåt. Det blev kort nu men jag är jätte kissnödig och måste kissa så ni får ha försåtelse !
pussen
skönheten är insidan , när det gäller den här bruden är det nog både och !off to work

Snart dags att börja röra sig mot jobbet då, efter blir det Stockholm & äta med Moster från östersund & Mamma, lillebror & mormor. Vet inte vilka kusiner & så som följer med men det lär vi ju märka!
Mamma sa att jag fortfarande hadepå gränsen till feber så jag gick & tog en ibumetin & hoppas att det går över, känners själv att jag nog borde ligga hemma och vila mig men jag klarar inte av att bara vara hemma. Så big NO NO NO ! Har alltid vart sån och kommer alltid att göra. Hatar att vara sjuk , i skolan är det samma sak, en dag sen måste jag tillbaka till skolan för jag får panik av att bara ligga hemma & inte göra någonting.
Bla bla bara onödigt snack, förlåt.
pussss

Världens snyggaste

Världens snyggaste människa måste ju vara Kat Von D?
Dör så fort man ser bild på henne, så otroligt snygg!i know that i love you

Ny blogg för typ 19732767286e gången, skärpning nu.
Men kändes att det blev segt med den gamla, men den här ska bli bra. Grym, uppdaterad.. Haha, har iallafall bara legat hemma idag för hade feber imorse när mamma kände på min panna runt kl 6, och när jag vaknade nästa gång runt 8 då va jag ännu värre, kände det själv. Somnade om och vid 12 tog jag ibumetin & nu är det lugnt. Ska till jobbet imorn iallafall, tänker inte ligga hemma. Hatar att ligga hemma, får typ panik. Så var tvungen att baka kladdkaka för jag inte hade någonting att göra. Den blev mumsig som vanligt (!?).
Drog ner till stan & lämnade saker till min kusin som flyttar till vagnhärad imorn. Drog hem & åt underbar mat som vanligt. Nu ska jag städa lite i rummet, duscha & sen sova. Måste orka jobbet imorn.Välkommen till min nya blogg!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!