it's me

Jag känner att jag måste skriva en sak, göra en sak klart för folk.
Jag är en sån tjej som kan ha väldigt svårt att umgås med andra tjejer. Dom här små sakerna, skit sakerna. Det är ingenting för mig. Brudar ligger nog egentligen på dagisnivå i mina ögon. Jag har och kommer alltid vara en sån som kommer bäst överens med killar.
Folk kan ha svårt för att förstå hur jag fungerar, jag pratar mycket vilket var en stor snackis bland folk i somras. Det bästa folk kunde komma på att prata om var att jag va "jobbig" och snackade för mycket. Men jag menar håll er borta då? Jag tänker aldrig i hela mitt liv ändra mig för någon. Jag är jag och that's it. Dra åt helvette om det inte duger liksom.
Jag har få vänner men många kompisar.Det är skillnad . Mina vänner är dom jag litar på och dom som står ut med mig.
Det kan vara ganska svårt för folk att komma överens med mig för jag är så fruktansvärt ärlig med mina åsikter. Tycker jag att dina skor är fula, då säger jag det. Tycker jag att du kan snacka skit om någon framför någon annan då säger jag det. För den dagisnivån kör inte jag på..
Ska du vara falsk och leka fitta, håll dig borta från mitt liv då.
Jag vaktar min rygg riktigt noga, det började jag nog med i somras tror jag. För jag insåg då vilka jag egentligen kunde lita på. Och det var inte många. Vilket har försämrat mitt psyke så grymt mycket. Men samtidigt har de gjort mig starkare. Och det är jag glad över.
No one is completly on your side.

gammal bildKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!