Smile because it makes you happy!

Seg jävla dag och sent slutade den också. Började med en rolig bilresa ner till Leksand. Tävlade med Södertäljes spelarbuss bland annat. I Borlänge blev jag skit tjurig för jag var hungrig. Kom fram till Leksand och det första Jessica säger är; Vi måste äta, får inte Jennifer mat kommer hon ha ihjäl supportrarna. Och jag fick min mat, och lyckligt nog överlevde supportrarna. Dom dök upp fulla, glada och jobbiga. Vilket helvette dom var i början. Orkar inte ens gå in på det. Sedan en lika lång resa hem med ännu mera skratt. Men jag klagar inte. Dagen har vart grym, har skrattat otroligt mycket! Dock förlorade SSK så dagen hade kunnat sluta bättre. Men jag går och lägger mig med trött kropp och ett leende på läpparna för imorgon mina kära vänner är det sista dagen på detta år!

Bjuder på en två år gammal bild!On the road again!

Sitter nu i bilen på väg till Leksand för att jobba. Kan ju säga att jag hellre hade åkt som privatperson då det är bussresorna som är det roliga och vi publikvärdar åker bil. Men vi har kul vi här också! Vi ska förhoppningsvis stanna och äta snart för jag är super hungrig faktiskt. Så de blir hockey idag och se efter alla fulla grabbar som ska på hockeyn. Sedan hem och där ifrån får jag se vad jag hittar på helt enkelt!:)
Mitt 2011

Tänkte att nu när det bara är 2 ynkliga dagar kvar till det nya året ska jag sammanfatta mitt 2011!

Januari;
Firade nyår i fina Östersund med min dåvarande pojkvän och familjen. Jag var lycklig och kunde inte kräva mer än det jag då hade. Gick i skolan, levde livet som jag då tyckte att det skulle levas!

*Jag och plastfarsan på bilden!*
Februari; Jag praktiserade som målare, umgicks alot med min fina vän Linda och drömde mig bort från all snö och till sommaren och den härliga värmen.


Mars;
Längtade fortfarande till sommaren men då kom våren och glad blev man. Hämtade hem mitt älskade hjärta Tyson. Var sjuk och åt massvis av felix kycklingpaj + grönsaker, försökte mig på att vara nyttig där ett tag. Lekte också modebloggare och la upp dagens oufit + saker jag hade shoppat. Men gav upp det snabbt för de va inte alls roligt!

April;
Tråkiga inlägg, dåligt med bilder och inspiration.

Maj;
Kände att jag behövde göra något kul och satte mig i Idolkön, haha gick väl inte så bra men ett minne för livet var det. Helt otroligt hur fejk allt var. Fick min älskade Iphone också, och jag som aldrig skulle ha en. Nu kommer jag aldrig kunna släppa den. Trodde jag skulle dö en helg utan Rasmus när han var i Tyskland men visst fan överlevde jag!?

Juni; Några få inlägg med gamla bilder, bytte ju till wordpress där ett tag. Åkte till Mallorca i slutet av månaden och hade dom bästa veckorna under hela sommaren.

Juli; Kom hem från semestern brun och med lagom stor hemlängtan. Och min fina vän Linda var självklart utanför min port när jag kom hem. Har aldrig sett min hund lyckligare än då vi kom hem. Nöjt sedan av de pissdåliga vädret Sverige hade och längtade direkt tillbaka till Cala Egos!

Augusti; Kom tillbaka till blogg.se . Njöt av dom sista sommardagarna och sista tiden på lovet och började sedan på södertälje praktiska. Började spela WoW men slutade lika snabb. Kom då på varför jag aldrig fortsatte spela förut, för det var så jävla tråkigt.


September; Njöt av livet och allt vad det hade att erbjuda. I slutet av den här månaden "föll hela min värld samman." Det tog slut mellan mig och Rasmus. Jag var helt förstörd och jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till.

Oktober; Detta är en grå månad, inte nog med att det skulle vart ett år med Rasmus så var det tre år sedan min och mammas kära vän hängde sig. Den 15e på kvällen fick jag veta att min älskade farfar hade gått bort. Min glada farfar, min lycka. Jag varken åt eller sov och allt höll på att rasa helt ärligt, jag rasade ner i vikt och hade ingen kraft till att göra någonting alls. Jag ville bara försvinna.

November; Det var höstlov och jag bara levde med mina vänner, hade kul och klippte av mig håret. Efter lovet var det Farfars fina begravning. Allting revs upp igen. Det som jag försökt få till mardömmar bara blossa upp igen. Men efer begravningen vart det lättare att acceptera. Jag började lära mig att leva med saknaden och vetandet att han inte längre fanns med oss. Och utan mina vänner hade jag aldrig klarat mig igenom det här!

December; Jag har levt exakt som en vanlig tonåring. Lyckades gå ner 9 kilo på två månader och mycket var nog efter min deprission. Jag har skrattat så otroligt mycket, haft så fina stunder men också fått veta vilka som är äkta vänner och inte. Klippte sidecut igen då den var så otroligt saknad. Hade en otroligt fin jul med fin familj och ser nu fram emot det nya året.I don't wanna push too far!

Ah men tjenare eller något?
Sitter just nu inte i min soffa som jag brukar utan i min fotölj. Mucho skönare om jag får säga det själv. Har ont i kroppen och ska snart lägga mig så jag kommer upp imorgon.
Har spenderat kvällen med min kusin och Rasmus hos min kära mor. Dock var eller är inte dom hemma eftersom dom åkte till Östersund idag men Natalie är där!
Hjälpte henne att slinga håret och det blev färg över. Så vi drog en rallyrand i huvudet på Rasmus. Ser för jävligt ut haha. Men han ska snagga sig ikväll och vad gör det om hundra år egentligen!?

Imorgon är det dagen innan nyårsafton och SSK's sista match för året. Och jag är publikvärd så färden mot Leksand går av vid ett tiden imorgon. Kul ska det bli, dock hade jag ju velat åka buss för det är ju bussresan som är det roliga liksom. Men men, är man publikvärd så är man!

Nu ska jag tvätta bort sminket och sova, och gott ska jag sova också!!

Rasmus och hans fina raggarrand!Ah men fuck you!

Människor är så jävla utseendefixerade nu för tiden.
Jag har ju klippt min sidecut igen, och alla som knappt säger ett ord till mig är dom som har vart snabbast på att kommentera hur fult det är. Men vet ni vad?
Jag skiter väl fan i vad ni tycker, jag gjorde det väl inte för att andra skulle tycka de va snyggt. Jag gjorde det ju för att jag själv älskar det sen kan ni andra tycka vad fan ni vill men det rör inte mig i ryggen. Sen blir man ju självklart glad över att det är snyggt men alltså helt ärligt. Min morsa tycker inte ens att det är snyggt vad fan ska jag bry mig om folk jag knappt pratar med tycker?
Jag har min sidecut för jag älskar den, och inte fan tänker jag sluta med det för någon annans skull!

Så jävla badass om Linda Moberg själv får säga det ;)Till Annonym!

Såg nyss att jag nog har fått världens roligaste kommentar!
Från någon som är Annonym såklart haha !;
Du är trött på folk som beter sig som äckliga slampor, men om jag inte minns fel så var du en äcklig slampa du med när du var smal, för nu har du blivit lite fet så du horar väl inte dig lika mycket längre!

Haha det här var mer än jag visste? Sen är det ju självklart att den personen som skrivit det här är så jävla feg som inte klarar av att stå för vem den personen är. Men är det inte typiskt egentligen?
Aa jag BLEV fet men jag har gått ner 9 kilo nu så du kan ju sluta skriva saker när du inte ens vet vad du pratar om. För det första så kan du ju ta och mogna till lite och stå för dig själv! Och för det andra tackar jag för din svartsjuka som du just visade att du hade för mig. Kan inte vara lätt och va så feg som du. Tycker synd om dig stackare!
Och om jag var en äcklig slampa så får de va din åsikt, tack för mig! ;)

Gick nyss från seg till skrattattack, haha tack för det goda skrattet!I'm gonna loose my baby..

När vet du vad som är nog och vart gränsen är nådd. Mitt hjärta säger stanna men hjärnan säger spring så långt du kan. Jag vet inte vad som händer eller vart jag ska gå. Jag vill tillbaka till det som var bra, men kommer det någonsin bli det samma igen? Efter allt som hänt? Kommer jag kunna kolla den här personen i ögonen och känna samma lycka som jag kände i början? Lägre ner på botten än vad jag är nu kommer jag inte...
Trött på skiten!

Trött på att min dator håller på att rasa ihop.
Trött på att folk beter sig som äckliga slampor.
Trött på att folk ljuger för en när man vet sanningen.
Trött på att vissa ens lägger ner energi på skit saker.
Trött på att folk beter sig om äckliga fittor. Ursäkta ordvalet...
Trött på att jag ens orkar det här.
Nej fan trött på allt helt enkelt. Trött på julen och det har inte ens vart julafton en? En riktig jävla bitterfitta känner jag mig som. Men vad fan ska man göra!?

Ah men en skön helg har det vart, fredagen spenderade jag med Sandra, Sandra och Johanna. Åkte sedan till hornstull där min fina kusin bor. Var där en stund och hennes pojkvän gjorde grymt god mat! Åkte hem med matkoma och somnade innan 12. Lördagen spenderade jag med fina becca. Den slutade nog inte som vissa ville men jag säger åter igen som jag sa igår. Det är nog inte det du vill höra men det kommer bli bra!

Nu ska bitterfittan göra något annat än att sitta här, för jag är så jävla trött på skiten!

Gammal bild men fan vad mysig den är. Eller inte!Bajsväder

Äckligt jävla väder och jag och Renate är såhär arga!;
I'm just sayin'

Lite negativ energi här som jag har tänkt på senaste veckan. Vi har komvux vid min skola och de måste vara de värsta som finns att ta samma buss som dom. Typ 15-20 invandrare. Sen när bussen kommer så trycker man på som fan. Ja shit varför ta de lugnt? Bussen kanske åker?!
Och folk som luktar för jävla illa på bussen måste vara de värsta som finns. Köp en deo på inn och finn för 10 kr. De har nog alla över en gång i månaden. Och gör de inte för min skulle gör de för världen?! Men de värsta är nog folk som luktar svett och försöker dölja det med parfym. Fy fan. Duscha av sig går på 6 minuter och de har nog alla tid med och har du inte det så kan du gå upp tidigare eller missa bussen!!
Tack!
Tänkvärt!

När en man i 80 års åldern som knappt kan gå ordentligt kliver på en full buss där det inte finns några lediga platser och dom flesta på bussen är upp till 35 års åldern och ingen ställer sig upp och erbjuder sin sittplats för den här mannen. Ja då är våran värld på väg åt helt fel håll. Jag som satt nästan längst bak och såg detta ställde mig upp direkt + två av mina vänner och erbjöd oss sittplats för den här mannen. Det var då en annan äldre dam som satt närmare som ställde sig upp då mannen hade det svårt att ta sig fram. Så han fick sitta till slut. Det var en resa på 10-13 minuter som ingen kunde stå upp för den här mannen. Hur egoistiska har vi inte blivit när det blir så här? Är vi så lata så att vi behandlar äldre människor på de här sättet? Jag pratade med min mamma efteråt och sa också att han säkerligen hade brutit höften eller liknande om han hade fått stå upp och sedan ramlat. Mamma säger då som jobbar på ett äldreboende att människor i den åldern sällan återhämtar sig efter ett sånt fall. Då slår det mig att den där bussturen hade kunnat förstöra hans liv om han hade fått stå upp och hade ramlat.. Visst nu tänker jag på det värsta men han hade så svårt att hålla i sig när bussen åkte så det hade mycket väl kunnat hända. Och jag tänker inte ha på mitt samvete att jag har förstört en människas liv för att jag var så egoistisk och lat, för att jag inte ville stå upp på bussen. Så jag erbjuder gärna min sittplats till folk som kanske behöver sitta på bussen. Vanligt vett!
Det var också chockerande att busschauffören började åka innan den här mannen hade fått en sittplats. Vilket är en av deras policy att dom inte ska åka innan dom ser att folk som har svårt att ta sig fram och så sitter.
Så alla ni egoistiska människor som vet att ni inte ställer er upp för folk som behöver sitta. Skulle ni vilja ha på erat samvete att en man ramlar och bryter höftbenet och kommer aldrig kunna gå ordentligt igen för att NI var för lata för att stå? För det skulle inte jag. Tänk på andra någon gång!

Nu tänker jag, ja trotts att det är så fint väder. Sitta inne i min ensamhet och kolla på Vampire Diaries!It's allright!

Alla har sina stunder. Jag hade en sån stund igår. Det betyder alltså att jag idg mår så mycket bättre.
Har haft en riktigt skön dag. Började skolan halv 2 för jag gjort klart alla prov i projekt och företagande. Så jag hade religion vilket gick riktigt bra.
Sen har jag vart med Joni under kvällen. Och det slog mig nyss att jag bara har en lektion imorgon och slutar kvart i tio och det är fredag?!?!?! Hur jävla awesome som helst ju!
Och vad händer i helgen? Jag har ingen aning. Time will tell!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!