Mitt 2011

Tänkte att nu när det bara är 2 ynkliga dagar kvar till det nya året ska jag sammanfatta mitt 2011!

Januari;
Firade nyår i fina Östersund med min dåvarande pojkvän och familjen. Jag var lycklig och kunde inte kräva mer än det jag då hade. Gick i skolan, levde livet som jag då tyckte att det skulle levas!

*Jag och plastfarsan på bilden!*
Februari; Jag praktiserade som målare, umgicks alot med min fina vän Linda och drömde mig bort från all snö och till sommaren och den härliga värmen.


Mars;
Längtade fortfarande till sommaren men då kom våren och glad blev man. Hämtade hem mitt älskade hjärta Tyson. Var sjuk och åt massvis av felix kycklingpaj + grönsaker, försökte mig på att vara nyttig där ett tag. Lekte också modebloggare och la upp dagens oufit + saker jag hade shoppat. Men gav upp det snabbt för de va inte alls roligt!

April;
Tråkiga inlägg, dåligt med bilder och inspiration.

Maj;
Kände att jag behövde göra något kul och satte mig i Idolkön, haha gick väl inte så bra men ett minne för livet var det. Helt otroligt hur fejk allt var. Fick min älskade Iphone också, och jag som aldrig skulle ha en. Nu kommer jag aldrig kunna släppa den. Trodde jag skulle dö en helg utan Rasmus när han var i Tyskland men visst fan överlevde jag!?

Juni; Några få inlägg med gamla bilder, bytte ju till wordpress där ett tag. Åkte till Mallorca i slutet av månaden och hade dom bästa veckorna under hela sommaren.

Juli; Kom hem från semestern brun och med lagom stor hemlängtan. Och min fina vän Linda var självklart utanför min port när jag kom hem. Har aldrig sett min hund lyckligare än då vi kom hem. Nöjt sedan av de pissdåliga vädret Sverige hade och längtade direkt tillbaka till Cala Egos!

Augusti; Kom tillbaka till blogg.se . Njöt av dom sista sommardagarna och sista tiden på lovet och började sedan på södertälje praktiska. Började spela WoW men slutade lika snabb. Kom då på varför jag aldrig fortsatte spela förut, för det var så jävla tråkigt.


September; Njöt av livet och allt vad det hade att erbjuda. I slutet av den här månaden "föll hela min värld samman." Det tog slut mellan mig och Rasmus. Jag var helt förstörd och jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till.

Oktober; Detta är en grå månad, inte nog med att det skulle vart ett år med Rasmus så var det tre år sedan min och mammas kära vän hängde sig. Den 15e på kvällen fick jag veta att min älskade farfar hade gått bort. Min glada farfar, min lycka. Jag varken åt eller sov och allt höll på att rasa helt ärligt, jag rasade ner i vikt och hade ingen kraft till att göra någonting alls. Jag ville bara försvinna.

November; Det var höstlov och jag bara levde med mina vänner, hade kul och klippte av mig håret. Efter lovet var det Farfars fina begravning. Allting revs upp igen. Det som jag försökt få till mardömmar bara blossa upp igen. Men efer begravningen vart det lättare att acceptera. Jag började lära mig att leva med saknaden och vetandet att han inte längre fanns med oss. Och utan mina vänner hade jag aldrig klarat mig igenom det här!

December; Jag har levt exakt som en vanlig tonåring. Lyckades gå ner 9 kilo på två månader och mycket var nog efter min deprission. Jag har skrattat så otroligt mycket, haft så fina stunder men också fått veta vilka som är äkta vänner och inte. Klippte sidecut igen då den var så otroligt saknad. Hade en otroligt fin jul med fin familj och ser nu fram emot det nya året.Kommentarer
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; i barkarby hos en kompis kompis ! skit billigt, 250 kr :D

2011-12-30 @ 14:06:33
URL: http://thaipinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!