Even the best fall down sometime.

Mitt psyke börjar svikta igen. Mina murar som jag har byggt upp bara rasar. Jag vet inte hur jag orkar. Men på något sätt gör jag det. Och det kommer jag alltid göra.
Just nu känner jag att jag behöver få prata med någon, någon som jag inte brukar prata ut med som jag vet håller allt jag säger för sig själv...
Jag vill helst av allt bara skrika rakt ut just nu. Packa mina väskor och bara dra någonstans ett tag, ett jävla bra tag. Komma bort från allt, allt och alla som tynger ner mig utan att dom ens vet om det eller menar det. Från exakt allt och alla. Fan vad skönt det hade vart. Men sen kan man ju fortsätta drömma också.
Men som vanligt håller jag allting tillbaka, om jag låtsas tillräckligt länge kanske allting blir bra till slut. Eller? Låt mig iallafall hoppas att det funkar så. Jag fortsätter le, fortsätter att få folk att tro att jag är stark. Det är bäst så, det bästa för mig. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, eller att folk ska försöka låtsas bry sig. Jag vill bara få vara...
Jag vet inte varför eller vad det är som får mig må som jag gör just nu. Men det är skit iallafall, och det finns inte en jävel på den här planeten som kommer kunna göra någonting åt saken..
Jag har varken lust eller ork för någonting just nu.
Varför kan inte människor gå i ide? De vore för jävla skönt nu...Kommentarer
Postat av: Rere Fjeldal

<3

2011-12-01 @ 13:46:01
URL: http://Rerefjeldal.myshowroom.se
Postat av: Rere Fjeldal

Ta hanf om dig finis, du är stark! <3

2011-12-01 @ 13:54:46
URL: http://Rerefjeldal.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!