tell me it's over i still love you the same.

Jag vet inte vad jag ska göra, kan inte sova. Lyssnar på musik, gråter lite, låtsas vara strakt och gråter lite till. Jag vet inte vad jag ska säga eller tänka. Det är tomt. Vad gör man när hjärtat säger en sak och hjärnan en annan? När jag är ute leker jag stark, huvudet högt hela tiden. Men jag kan inte sluta tänka på att jag förlorat halva mitt liv, min andra hälft. Jag är helt tom, helst av allt vill jag att allt ska bli bra, jag vill gå tillbaka till då allt var som bäst. Eller egentligen så var hela vårat förhållande bäst. Som Cassandra sa; " Ni är ett sånt par som bråkar typ hela tiden men ni håller alltid ihop!" Om det endå vore så bra. Jag vill inte göra annat än att dela mitt liv med honom. Jag vill inte leva utan honom. Men jag vet inte vad jag ska göra.
Jag gråter och saknar, allt hände igår och det känns som om det inte finns något kvar.
Stort tack till min familj och mina fina vänner som finns där!tellnothing really last forever

När jag sitter i soffan tänker jag på dig, alla våra myskvällar vi haft. Och alla gånger vi bara har vart.
När jag äter vid köksbordet tänker jag på dig. För du köpte köksbordet och vi satt och byggde ihop det tillsammans.
När jag står i köket tänker jag på dig, för vi gjorde oftast mat tillsammans. Inte alltid så lyckad, men tillsammans.
När jag gick in på toa tänkte jag på dig, för du hade tänkt på mig. Tömt kattlådan innan du åkte.
När jag ligger i sängen tänker jag på dig, den stora sängen som blev full när du jag och djuren låg där.
Allt här påminner mig om dig, mig och oss..
Jag älskar dig genom allt, över allt och jag vet inte vad jag ska säga förutom att vi behöver tänka över hur vi behandlar varandra. Vi behöver få tid att tänka igenom allt.
Du sårade mig igår men jag älskar dig inte mindre för det.
Jag älskar dig föralltid min stora kärlek, även fast det inte är du och jag.ah vi lever såhär.

Sjuk fortfarande buhu :( Men då kan man ju blogga som tidsfördriv..
Nej men bjuder på lite bilder!

Almtuna away!

Helgen hos svärmor!

Är man sjuk så får man mysa till det!gud räknar mina andetag.

Hejsan hoppsan i lingon skogen. Nu är det så att jag är sjuk, och inte fan är det roligt iallafall. Har legat med feber idag. Ringde till mamma som är på kreta och grät för jag va sjuk... Men iallafall just nu är dte lugnt för jag har tagit alvedon. Men blir hemma imorgon också för säkerhets skull. Vill ju inte smitta hela skolan..
Var precis ute på sista rundan med Bebe och Tyson. På vägen hem vart dte lite mycket action men det gör ingenting. Haha , ja ja. Det blir nog sova nu tror jag faktiskt!
peaaaceee outttt

gammal bild, men smal och fin va jag här...ibland vill jag ba packa och dra.

Så känner jag typ nu, men aja hakan upp och le lite så ordnar sig allt..
Mamma åkte till Kreta i lördags. Idiot som jag är försov jag mig och idag kunde jag inte jobba då jag knappt kunde röra mig för en muskel i ländryggen låste sig som vanligt med mig. Vad är det för fel på min rygg?
För övrigt ska jag gå ner i vikt. Ganska mycket, det var inge kul att kolla på vågen hos rasmus mor igår iallafall. Höll på och spy, svimma och gråta. Så om jag så ska svälta mig som Kissie ska jag gå ner. Watch me!
Har studiedag som jag ska spendera med att göra läxa och på stan med min fina mormor som är här och passar min bror när mamma och Farsan är på Kreta.

Just nu är mitt psyke nere på noll, jag orkar inte...se hatet brinner starkare

Lyckorus på hög nivå, sitter och pratar med Paul som vi träffade på mallis i somras på facebook. Shit vad jag saknar dom allihoppa! Så nu ska jag prata med honom sen duscha, så jag kommer i säng till elva typ. Börjar halv nio imorgon och jag ska inte försova mig!håll ut!

Godmorgon, sitter här och känner mig stolt för jag hunnit äta lite frukost och så innan jag ska till skolan och komma i tid. Och igår hann jag till och med tvätta håret.
Så ska om några minuter röra mig mot bussen, men jag hinner blogga lite!
En annan sak är en feting diss till sågbäcksgymnasiets syo som sa till mig att om jag kom in på Södertälje praktiska gymnasium så behövde jag bara ringa eller mejla henne så skulle det fixas. Har inte fått tag på henne alls och nu sitter dom och skickar frånvarolappar till mamma. Och när mamma ringer dit så säger kärringen att jag ska dit och skriva på papper för att det ska fixas. Men va fan säg det till mig från början då istället. IRRITERAD TJEJ!
Nej men jag tycker att det är dålig stil att inte berätta allt för mig från början..
En hiss till Södertälje praktiska gymnasium. För när jag har gått ut gymnasiet är jag utbildad undersköterska. Och hur bra är inte det som utbildning från gymnasiet bara!? Så jag kan ju plugga vidare till akutvårdare eller vad som helst. Så det känns jävligt bra. Nej nu måste jag byta tröja sen ska jag gå till bussen. Puss på er !

Upp ♥I keep dancing on my owm.

Okej åter igen så gnäller min älskade vän Linda på att jag inte bloggar så då är det väl dags och blogga lite då. Just nu åker jag fram och tillbaka till tvättstugan. Eftersom jag tvättar hos mamma så ja åker jag! Men jag och min älskade var så bra den här gången så vi tog tvättstuge tid innan vi fick alldeles för mycket tvätt hemma.
Rasmus tog nyss med sig katten när han skulle på toa och Tyson ligger under min stol när jag sutter vid datorn. Haha mammagris kan man ju lugnt säga!
Imorgon är det soft dag, börjar tio och slutar kvart över ett men det blir prima ballerina! Så blir det stallet efter. Men vet inte om det blir direkt efter eller om jag ska vänta på älsklingen som kanske skulle promenera med mig. Dock så tänker jag inte tvinga honom eftersom han är hästrädd.
Nu blev det ett fett tråkigt inlägg för jag tvingade fram saker att skriva om.
ÄR DU NÖJD NU LINDA MOBERG!?

höhö dålig humor..I would change my ways.. No never mind.

Jag har tänkt på en sak... Vart fan är blogg.se appen? Som dom lovade skulle komma ut i April tror jag. Jag mejlade dom när jag fick min vita älskling och frågade och dom appen var på gång och den skulle komma ut när som helst enligt dom då. Och jag köpte den innan sommaren. Och vart är appen, nej jag hittar den inte på appstore i alla fall. Så jag är lite besviken på dom nu, tror dom ska få ett smått tjurigt mejl. Ja det kör vi på!
För övrigt hade jag inte så bra lördag men jag var ute och gick väldigt mycket. Söndagen har vart seg och jag planerar att gå och lägga mig om inte så lång tid nu faktiskt. Duscha och spela lite WOW sen är det sovdags!


(bild från google!)

Jag vill kunna blogga från min vita älskling!when i leave this world, I leave no regrets. Leave something to remember, so they won't forget.

Med kameran i högsta hugg och Linda bak i skåpet på bilen drar jag nu till stallet. Förhoppningsvis får ni bilder när jag kommer hem om inte kameran eller datorn bråkar. Håll tummarna allihoppa!
PUSSSSS!i tought that i heard you laugh.

VET NI VET NI!? Nej det är klart att ni inte vet. Min systemis har ju vart på lagning ett bra tag. Och förra veckan ringde olympus mig och nu har jag fått en ny. Inte en Olympus e-420 utan en e-450. Mycket bättre. MEN såklart ska den fucka så kan inte lägga över bilden för "USB enheten känns inte igen..." Tror att de är fel på USB sladden. För det funkar ibland men det är sällan.
Och jag som har massa fina bilder på Tyson och Nemo som jag tänkte visa er :(
Nej nu ska jag lägga mig. Börjar 10 imorgon men ska upp halv 8 så jag hinner duscha!
PUSSSSS!♥RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!