Inviseble children

Jag såg precis en video på youtube, en 30 minuter lång video som hade ett budskap. Ett budskap som berörde mig så otroligt hårt och fick mig att vilja göra något så otroligt mycket mer.
Jag tänker inte sitta här och låtsas att jag vet allt, för det enda jag vet är det som dom visade i videon. Och det är mer än andra i den här världen och mer än folk i det här landet vet.

En man vid namn Joseph Kony har skapat skräck i ett helt land. I Afrika. Han kidnappar barn och tvingar dom till att vara soldater. Tjejerna blir sexslavar och killarna soldater. Han tvingar dom att döda andra barn och sina egna föräldrar. Han tar ifrån barnen deras liv. Deras lycka och hopp. Och vem är en människa att förstöra över 30.000 barns liv? Vem är en människa till att förstöra våran framtid. För det är vad barnen är. Våran framtid!

Detta är Joseph Kony och detta är vad han låter andra barn göra mot andra människor;


Det var tre personer som startade allt det här. Dom träffade en kille i Afrika som berättade det han hade vart med om. Och dom lovade den här killen att göra allt dom kunde för att stoppa Kony.
När ingenting hände började dom åka runt i USA och berätta för folk vad som egentligen händer i världen. Saker vi inte har någon aning om. Och när fler och fler människor brydde sig så blev det större.
Nackdelen med det här är att om Joseph inte arresteras i år kommer USA ta tillbaka sina styrkor i Afrika som hjälper till att försöka fånga Joseph. Och det kommer resultera i att han kan fortsätta med det han gör.Genom att skriva om honom, dela filmen om honom så gör vi honom känd. Vilket gör det hundra gånger svårare för honom att fortsätta med det han gör och hundra gånger lättare att få tag i honom.
Vi kanske inte kan göra mycket, men skillnad gör vi.
Jag tänker i alla fall inte bara sitta här och titta på när en människa förstör över 30.000 barns liv.
Tänker du?


Här är filmen, den är värd att se!Om jag vore en leksak, skulle jag muntra upp dig innan du blev ledsen!

Skola imorgon? Naej det blev inte riktigt så. Tror inte att dom i skolan skulle tycka om att jag satt där och snöt mig var tionde sekund. Skulle nog vara ganska störande. Det skulle jag tycka iallafall.
Så det blir att vara hemma imorgon, pinsamt med tanke på att det ska komma folk från telgebostäder och spackla vardasgrummet imorgon och tapetsera på torsdag. Men på torsdag ska jag till skolan tror jag. Om inte förkylningen blir värre. Peppar peppar.

För övrigt så drar min brud Linda utomlands imorgon. Ledsen Jennife här, men jag får väl tillbaka för att jag stack till Mallis i somras antar jag.. Men min älskade vän ha det så bra och sola från mig. Kom hem som en neger annars blir jag fett besviken på dig kompis!

Haha bjuder på en typ 3 år gammal fjortisbild också ;)Hell is empty, and all the devils are here!

Ingen feber men förkylningen är kors i taket värre. Hela morgonen bestod av att försöka sova utan att vakna helt torr i käften för att jag andas med munnen. När jag väl kommit upp så bestod den av tio ton snor och lika mycket papper. Hur mycket snor får det plats med egentligen?
Drog till vårdcentralen fick prata lite med en läkare och sedan ta ett stick prov i fingret, jag hade tur som slapp blodprov i armen. Och sedan åkte jag hem.
Ikväll blir det ta det lugnt och imorgon är det dags för skola, trots att Rasmus tyckte att jag skulle stanna hemma. Men det har jag ingen tid för.
Det händer ingent roligt i mitt liv just nu så blir inte så mycket roligare bloggande än det här!Let your heart feel the stress and suffering from other people

Sitter och snyter mig med tonvis av papper. Näsan rinner, jag hosar och har feber. Eller jag tog en alvedon för en stund sen så nu är det under control! Började med att jag har vart förkyld hela dagen. Fick sedan verk i ryggen på eftermiddagen och vid 4 dök febern upp. Hemskt. Så ingen praktik imorgon.. Vårdcentralen kl 3 imorgon för att ta prover om varför jag blir sjuk hela tiden. Det är inte normalt att vara sjuk 3 - 4 gånger under en måndag.
Nu ska jag sova och försöka få bort den här jävla febern...Jag dricket upp oceaner.

Skön light verision av ett fyspass vart det, blev lite långa pauser men det är ingen fara. Kör antagligen på tisdag igen. Drog och kollade älsklingens match, dom vann med 4-2. Sedan enhörna och sedan maxi och hem. Nu håller hjärtat på med maten och jag ska förbereda efterrätten, äppelsmulpaj ;)Shame on you!

Söndag och imorgon är det back to reality. Men det ska bli skönt, har praktik imorgon och har saknat mina gamlingar. Så det blir nog inga problem med att gå upp imorgon.
På tisdag ska jag till vårdcentralen och kolla upp varför jag blir sjuk hela tiden. Eller ja dom ska ta massa provet. Sprutor, usch säger jag bara! Det värsta är ju att jag ska dit ensam, ingen som följer med. Kommer gråta blod..

Men idag då, ska snart åka bort till mor min och träna fys. Det ska bli skönt en söndag som denna. Så får man något vettigt gjort idag i alla fall. Sen ska jag till Enhörna och hämta tvätt och efter det blir det middag och soffmys med mitt hjärta!Im sure hard to handle.

Sitter hemma i stolen medans Rasmus sitter med Hedlund och dricker öl. Socialt? Nja de kan man diskutera men jag är nog den som är minst social. Är jätte rastlös och fick värsta suget för att träna, herre gud vad jag bara känner att jag skulle kunna dra till gymmet eller något ett tag. Men det är lördag kväll ska väl försöka spendera kvällen med några vänner eftersom lovet är slut snart :)
Meeen, imorgon ska jag ut och springa om det är fint väder när vi ska ut till enhörna. Sen drar jag nog till mamma och gymmar mot kvällen. Låter som en bra söndag!
Nej lägga ifrån sig datorn och göra någonting vettigt? Har fått träsmak i röven haha.
CIAO BELLA!Kvällsmys med jordgubbar, vaniljkesella och ett glas cola!
Thanks for the memories!

Bokade tvättstuga imorgon kl 2, så kan inte försova mig. Ska dessutom hämta post i grusåsen vid 12 så jag är nog vaken! Haha.
Träningen gick väl sådär men jag körde allt vad jag kunde. Och när jag gick där ifrån var det känslan som; fan vilket skönt träningspass!
Nu ligger jag i ett underbart bad och bara slappar. Men ska snart upp och mysa med min bästa!
Keep on calling my name, I'll be there!

Skulle egentligen ha tvättstuga kl 7 idag, meeen vem försov sig? Jo jag! Dumt gjort säger jag bara. Men ska ner och boka nu tid nu. I alla fall så har jag hunnit äta frukost, eller det som blev över från middagen igår. Underbart, så nu ska jag sätta på kaffe och njuta lite. Om ungefär två och en halv timme ska jag börja röra mig mot träningen igen. SKÖNT! Ikväll får vi se vad som händer, antagligen ingenting som det vart varje kväll.
Kanske ska fråga om min syssling vill bjuda på kaffe, MINNA? ;)

För övrigt så hatar jag Jessica i BB-huset. Hon tror att hon vet bäst hela tiden. Någon som kan sätta mungavel på kärringen!?RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!